Austaron on Facebook
 
<<back to Spacemaile Case Studies
Project: Apex by Sunglass Hut  
Design by: Tim Bennett
Location: Pacific Fair Shopping Centre, Queensland
Spacemaile Colours: Steel
 
   

Tim Bennett has designed the new Apex by Sunglass Hut store in Pacific Fair Shopping Centre, Queensland Australia. Tim designed Spacemaile fixed frames in an open state to create design impact, but also allow higher visibility through the screens and into the store from outside. The doorway screen is an impressive 7m in height, creating an impressive design feature that draws the eye.

The signage of the store has also been placed infront of the screen to create attention towards the branding of Apex by Sunglass Hut. In addition to the Spacemaile used at the entry of the store fitout, Staron Solid Surfaces has been used inside the store. Staron in colour Steel has been clad onto the columns that go all the way up to the ceiling, complimenting the finish of the upside down timber boardwalk.

Project Manager: McCredie Group
Shopfitter: Ingrams Shopfitting

 
Click thumbnail to view larger image.